TÜGVA Nevşehir İl Temsilcisi ve TÜGVA Yönetim kurulu, yönetimi devir aldığı günden bu bugüne daha sistemli daha başarılı bir gençlik adına yaptığı projeleriyle isminden sıkça söz ettiren ve gündemden düşmeyen, daha çok gence ulaşmak için, Derinkuyu ilçesinden sonra şimdi de Nevşehir'in en büyük ilçesi olan Ürgüp'te ilçe Temsiliğini kurdu.

TÜGVA Nevşehir İl Temsilcisi Oğuzhan Alkan, Ürgüp ilçe Temsilcisi olarak atanan Abdulkadir Altun'a hayırlı olsun temennisinde bulunurken, "TÜGVA Nevşehir İl Yönetimi olarak daha çok gencimize erişmek için canla başla çalışağız ve en kısa zamanda diğer ilçerimizde de teşkilatlanacağız" açıklamasında bulundu.

“YENİ TÜRKİYE’Yİ GENÇLERİMİZLE İNŞA EDECEĞİZ”

Türkiye Gençlik Vakfı’nın dünya üzerinde iyi ve güzele dair ne varsa savunan, her zaman hakkın ve adaletin tarafında olacak bir nesil yetiştirme gayretinde olduğunu belirten TÜGVA Nevşehir İl Temsilcisi Oğuzhan Alkan, “TÜGVA olarak misyonumuz; Türk gençliğinin sosyal, fiziksel, zihinsel, ruhsal ve manevi yönden gelişmesini gözeterek kendini sürekli geliştiren, yenilikçi ve nitelikli insan kıymetinin oluşumuna katkı sağlamaktır. Bu amaçla ortaya koyduğumuz vizyon ise medeniyetimizi yeniden ihya ve inşa edecek nesiller yetiştirmektir. TÜGVA gençliği, yeni Türkiye’nin çağdaş, modern ve teknolojik geleceğinin temel taşı olacaklardır. Bu vesile ile Derinkuyu ilöemizden sonra Ürgüp ilçemizde yeni kurulan ilçe Temsiliğimizin hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.