Tuncel Kardeşler Otomotiv Petrol. Tic. Ltd. Şti bugün düzenlenen törenle Nevşehir merkez M. Akif Ersoy Mahallesi İrşad Caddesi No:2 adresinde hizmete girdi.

Çok kalabalık bir davetli grubunun katıldığı tören ilk olarak kesilen kurbanın ardından Nevşehir İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya Hocaefendi’nin okuduğu dua ile başladı.

Daha sonra kürsüye gelen Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehirli İki gurbetçi kardeşin doğduğu toprakları unutmayarak, memleketlerine istihdam sağlamak için yaptıkları bu yatırım için kendilerine teşekkür ederken, işyerinin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

Başkan Arı, Doyduğu değil doğduğu toprakları unutmayarak, gurbette çalışıp alınteri ile kazandıkları helal paraları memleketlerine getirip kazandırdıkları bu tesis için değerli hemşehrilerimiz Tuncel kardeşleri huzurunuzda bir kez daha tebrik ediyorum. Umuyor ve ümit ediyorum ki, yurt dışında yada dünyanın neresinde olursa olsun yaşayan gurbetçilerimiz gelsinler memleketlerine yatırım yapsınlar. Biz, Nevşehir Belediyesi olarak tüm yatırımcılarımızın her daim yanındayız. Bünyesinde ne kadar çok insan çalıştırıyorsa o kişi o kurum bizim gözümüzde o kadar daha değerlidir. Tuncel Kardeşler Petrol İstasyonu sahipleri, işletmecileri ve personlerinden Allah razı olsun rabbim utandırmasın.

Memleketimizin gelişmesi büyümesi adına geceli gündüzlü çalışıyoruz. Göreve geldiğimizden bugüne geçen 1,5 senede çok mesafe kat ettik hala yapacağımız çok işler büyük hizmetler var. Belediyemizin bir çok borçlarını ödedik, ödüyoruz hala hazırda çok şükür kasamızda da paramızda var.

Bir taraftan borç ödüyor bir taraftan hizmet üretiyor diğer taraftanda kasamızda para var bu nasıl oluyor böyle olurmu hiç diyeceksiniz belkide ... Ama Allaha şükürler olsunki inanınca, gayret gösterince, samimiyetle çalışınca, herşey oluyor. Rabbim yardım ediyor. Niyet hayır olunca akıbette hayır oluyor. İyi niyetle girişilen işin sonuda hayırlı olur. 

İşte görüyorsunuz Kayaşehir ve Nevşehir Kalesini şehrimiz ve ülkemiz turizmine kazandırdık. İşte bu vesile ile şehrimizi ve bölgemizi görmek için yurt içi ve yurt dışından şehrimize gelecek konuklarımız buradan alış veriş yapacak, buranın sanayisine aracını götürecek, buranın taksisine binecek, buranın esnafı buranın insanı kazanacak dolayısı ile Nevşehirimiz kazanacak. Nevşehir esnafımız bu şehre yeter. Ben şahsen büyük AVM'lere karşıyım bundan böyle Nevşehir'de büyük AVM'ler olmayacak." dedi.

Türk Petrol Saha Sorumlusu Alper Özben'de, İstasyon ağlarını yaygınlaştırırken titiz ve seçici olduklarını vurgulayarak; “İstasyon ağımızı, kaliteli hizmet sunan, işini doğru yapan nitelikli ve başarılı bayilerle büyütüyoruz. Tuncel Kardeşler Petrol ile gerçekleştirerek açtığımız bu istasyonumuz da, bunun en yeni ve en güzel örneklerinden biridir” dedi. 

İşletme Sahipleri Fatih Tuncel, Faruk Tuncel'de “Petrol Ofisi Tuncel Kardeşler Petrol İstasyonu olarak açılan bu yeni istasyonla, Nevşehirlilere layık oldukları kaliteli hizmet ve ürünleri sunmaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Konuşmaların ardından yapılan duanın ardından açılış kurdelesini kesen Belediye Başkanı Rasim Arı, işletmecilere bol ve bereketli kazançlar diledi.

Yurt dışında yaşayan Nevşehirli İki kardeş gurbetçimiz Fatih ve Faruk Tuncel'in sahibi olduğu akaryakıt istasyonun açılış kurdelesini hayırlı olsun dilekleri eşliğinde Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Diyanet İşleri Başkanlığı Başdanışmanı Eğitimci-Yazar Ahmet Belada, Nevşehir İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya, Cemil Usta Hoca Efendi ve Türk Petrol Saha Sorumlusu Alper Özben, İşletme Sahipleri Fatih Tuncel, Faruk Tuncel ile birlikte kesti.

Petrol Ofisi Tuncel Kardeşler Petrol İstasyonu açılış törenine, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Belediye Başkan Yardımcısı Ersan Erkut, Diyanet İşleri Başkanlığı Başdanışmanı Eğitimci-Yazar Ahmet Belada, Nevşehir İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya, Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Çiftci, Türk Petrol Saha Sorumlusu Alper Özben, İşletme Sahipleri Fatih Tuncel, Faruk Tuncel, İşletme Genel Müdürü Fatih Belada, Nevşehir'in değerli Hocalarından Hafız Cemil Usta Hocaefendi ile çok sayıda davetli katıldı.

Proğramın sonunda açılış törenine katılan davetlilere yemek ikramında bulunuldu.

Tuncel Kardeşler Otomotiv Petrol. Tic. Ltd. Şti

Adres: M. Akif Ersoy Mahallesi İrşad Caddesi No:2 Nevşehir

Telefon: 0 384 214 30 60

Petrol Ofisi Merkez akaryakıt istasyonu, 24 saat hizmet vermektedir. Akaryakıt istasyonunda hava ve su makinesi, tuvalet bulunmaktadır.

FİB Haber Merkezi olarak Tuncel Kardeşler Petrol İstasyonu'nun şehrimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.