Türk Kızılay Genel Müdürü Dr. İbrahim Altan ve beraberindeki heyeti, Türk Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek ve Yönetim kurulu , Kızılay Kadın Başkan ve yöneticileri ile Kızılay Genç  Başkan ve Yöneticileri tarafından karşılandı.

Türk Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek, Genel Müdür Altan’ı 2020 yılında yapılan Şube Faaliyetleri ile ilgili bilgilendirdi.

Nevşehir Şubemizin2021 yılında ki hedefleri ile yapacağı faaliyetlerini de anlattı.Nevşehir Kızılay olarak önümüzdeki aylarda açılması planlanan ve 4000 kişiye hizmet verebilme kapasiteli olan Nevşehir Kızılay Aşevi hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

T.C. Nevşehir Valiliği koordinasyonunda ve Türk Kızılay Nevşehir şubesinin ortaklığında başlatılan ‘UMUDA AÇILAN KAPI’ projesiyle ilgili Şube Başkanımız Ercan Civelek,Genel Müdür Altan’ı bilgilendirdi.

Türk Kızılay’ının 2030 vizyonundaki hedefleri arasında ki ihtiyaç sahiplerine “Balık vermekyerine,balık tutabilme”yeteneği kazandırılarak ,ihtiyaçlılık  halinden,veren el haline geçmesini sağlayacak proje ve yatırımlarla ilgili karşılıklı istişarelerde bulunuldu.

Türk Kızılay Genel Müdürü Dr. İbrahim Altan yaptığı açıklamada ; Kızılay Nevşehir Şubesi’nin başarılı çalışmalarını takdir ederek takip ettiğini söyledi.Dr.İbrahim Altan, Aşevi projesinde ve  şenlendirme projesinde olduğu gibi bir çok farkındalık projeleri ile örnek çalışmalarından dolayı Şube Başkanı Ercan Civelek’e teşekkür etti.

Türk Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek günün anısınaKapadokya’ya özgüGözyaşı Testisi takdim etti.

Türk Kızılay Genel Müdürü Dr.İbrahim Altan, Nevşehir Kızılay Şube Başkanıve yönetimiyle,Genç Kızılay Başkan ve yönetimi,Kızılay Kadın Başkan ve yönetimiyle günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.