TÜRKAV Nevşehir Şube Başkanı Agah Bahadır Ceylan’ın basın açıklaması şu şekilde;

Öncelikle yakın zamanda meydana gelen talihsiz helikopter kazasında şehit olan askerlerimizin yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz.

Böyle elim dolu bir zamana denk geldiği için kutlama tertip etmediğimiz TÜRKAV’ın kuruluşunu basın açıklamasıyla anmayı uygun bulduk.

Fikri temelleri Merhum Alparslan TÜRKEŞ tarafından atılan ve 1989 yılında fiili olarak kurulan Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) kamuda çalışan Ülkücülerden oluşmaktadır.

Büyük Önder ATATÜRK ve Başbuğ Alparslan TÜRKEŞ’in gösterdiği öğretiler ışığında yetişen Ülkücüler olarak, devleti kuran fikrin ve yaşatan ülkülerin sahibiyiz. Yüce Rabbimizin izniyle bunu ilelebet yaşatacağız.

Liderimiz Sayın Devlet BAHÇELİ’nin geleceğin Türkiye’si için çok önemli adımlar attığı bu dönemde gösterdiği hedefe yürümek için devletinin yanında olan ülkücü kamu çalışanları her zaman yerini bilmiştir ve bu duruş milletin vicdanında takdir ile karşılanmıştır.

Devletin Asil Evlatları, Devletinin Milletinin emrinde ve yanındadır. Kuruluş Yıldönümü sebebiyle gerek şahsıma gerek yönetim kurulu arkadaşlarımıza
tebriklerini ileten Kamu Kurum Yöneticilerimize, Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilatına, Ülkü Ocakları Başkanlığına, Türkiye Kamu-Sen, Türk Eğitim-Sen ve Türk Büro-Sen olmak üzere Türkiye Kamu-Sen’e bağlı sendika temsilcilerimize bu mutlu günümüzde bizi hatırladıkları için teşekkür ediyoruz.

Özellikle şehrimizin ve bizlerin gözü kulağı olan ve gecesini gündüzüne katıp bizlere desteğini esirgemeyen Medya Kuruluşlarımızı da tebrikleri için teşekkür ediyoruz.

Ne Mutlu Türk’üm Diyene…