Opet Bravo programı kapsamında son 1 yılı kapsayan 12 Kriter üzerinden yapılan değerlendirmeler sonucunda Azimli Petrol (Ortahisar) 1200 bayi içerisinde ilk 100'e girerek Türkiye'de 73.'cü oldu. Bu başarısından dolayı süral Opet petrol yönetici ve ekibi ödüllendirildi.

1200 istasyon içinde Türkiye 73 üncüsü Azimli Petrol istasyon görevlilerine Opet yoneticileri tarafından hediyeleri olan altınları verdiler.

Azimli Petrol (Ortahisar) Türkiye çapında yapılan değerlendirmede en başarılı 100 istasyon arasında yer almaya hak kazanırken, sağladığı yüksek hizmet standardı ve müşteri memnuniyeti sayesinde tüm istasyon personeli Opet Bölge Müdürlüğü tarafından çeyrek altınla ödüllendirildi.

Azimli Petrol İşletme sahibi Hüseyin Akçur da bu başarıdan dolayı geceli gündüzlü büyük özveriyle çalışan, başarıda asıl pay sahibi olan tüm personellerini tek tek teşekkür ederek kutladı...

Azimli Petrol Müdürü Ahmet Köksal yaptığı açıklamasında; "Türkiye derecesi elde ederek, hizmet kalitemizin tescili anlamını taşıyan bu başarımızın haklı gururunu yaşıyoruz. Yapılan değerlendirmelerede, istasyonun satış performansı pompa görevlilerinin müşteriye karşı tutum ve davranışları hizmetleri tuvaletlerin temizliği gibi çeşitli kriterlerden puan verildi... Eskiden bir işi bir kişi yaparken bu artık takım işine döndü. Takım olarak yapıldığında iş başarı getiriyor. Bütün herkes işin içine girdiğinde hem hizmette hem de satışta kaliteye ulaşmış oluyoruz. Bu ilk defa yapılıyor. Bunda sıralamaya girmek çok zor. Ama biz bunu sağladığımız için çok mutluyuz. Tüm Azimli Petrol ailemizi tebrik ediyorum” dedi.