Türkiye A Milli Futbol Takımımız, Euro 2020 A Grubu'nda Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de bu akşam Galler ile karşılaşacak. 

Karşılaşmayı izlemek için çok sayıda taraftar da Türkiye'den Bakü'ye geldi. Bakü'ye gelenler arasında Nevşehir'den bazı tanıdık isimlerde bulunuyor.

Nevşehir'den yaklaşık 15 kişilik grup Bakü'de Milli takımı yalnız bırakmadı...

A Milli Futbol Takımı'nın 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası A Grubu ikinci maçında Galler ile bu akşam karşılaşacağı maça ev sahipliği yapacak Azerbaycan'ın başkenti Bakü'ye çıkarma yapan Nevşehirliler milli heyecanı yerinde yaşıyor.

Bakü sokaklarında ay-yıldızlı Türk bayrağı ile gezen Litvanya Fahri Konsolosu, TÜROFED Başkan Yardımcısı, Dinler Turizm Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Kayakapı Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Dinler sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Azerbaydan'dan selamlar. Bu maç bizim inşallah. Galler'i yenip gelecez. Haydi Bizim Çocuklar" diye not düştü.

Nevşehir Belediyespor'un bir önceki Kulüp Başkanı ve Özaltın Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Esat Özaltın ise Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir ile birlikte Azerbaycan'da kaldığı otelden paylaştığı fotoğrafa; " Maçı yerinde takip ederek Milli takımımıza destek vermek için kardeş ülke Azerbaycan'dayız. Milli takımımızın, Galler karşısında iyi bir sonuçla sahadan ayrılarak buradan galibiyetle döneceklerine inandıklarını söyledi. 

AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Oğuz Kahraman'da "Milli Takımımızın bu akşam Galler’e karşı oynanacağı maçı için Gardaş Ülke #Azerbaycan'dayız. Haydi Türkiye! #Bizimçocuklar" dedi

Öte yandan Azerbaycan'da yaşayan değerli hemşehrimiz Hüseyin Yapar'da Nevşehir'den gelen konuklarıyla birlikte karşılaşmayı izleyeceği bildirildi.

'Tek millet iki devlet' Galler maçında tek yürek....

FİB Haber Merkezi olarak Galler maçı öncesi Türkiye Milli takımımıza başarılar diliyoruz.

Bakü Olimpiyat Stadı'nda oynanacak kritik karşılaşma saat:19.00'da başlayacak.