Nevşehir Halk Sağlığı Müdürlüğü Toplantı Salonunda ilimizde oluşturulan tütün denetim ekipleri ile birlikte 2016 yılının değerlendirme toplantısı yapıldı.

Halk Sağlığı Müdürü Dr. Hakan Öcal ve Şube Müdürü Dt. Levent Soysaldı’nın katıldığı Tütün Değerlendirme Toplantısına merkez ve ilçelerde bulunan 9 ekip ile birlikte bazı kolluk kuvvetleri temsilcileri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Halk Sağlığı Müdürü Dr.Hakan Öcal’ın ardından Sosyal Çalışmacı Hümeyra Bağan tarafından “ İletişim Becerileri “ konusunda denetim ekiplerine yönelik bir eğitim verildi.

Ardından Halk Sağlığı Müdürlüğü Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Programlar Kanser Şube Müdürlüğünde görevli Sağlık Memuru Mehmet Narin tarafından 2016 yılının çalışmaları konusunda önce 4207 Sayılı Kanunun Bugünkü Aşamaya Geliş Süreci, Nevşehir İlinin Denetimlerdeki Durumu ve İller Arası Karşılaştırma konulu 3 adet sunum gerçekleştirildi.

Sonrasında Halk Sağlığı Müdürü Dr.Hakan Öcal ve Şube Müdürü Dt.Levent Soysaldı görüş ve önerileri ile değerlendirmelerde bulunduktan sonra Merkez ve İlçe Ekiplerinin görüş ve önerileri ile birlikte dilek ve temenniler anlatıldı. 2017 Yılının hedefleri görüşüldükten sonra toplantı sona erdirildi. 
Öte yandan Nevşehir Halk Sağlığı Müdürlüğü Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Programlar ve Kanser Şubesi Ruh Sağlığı Birimi tarafından düzenlenen il genelindeki tüm tütün denetim ekiplerinin katıldığı toplantı öncesi, Ruh Sağlığı Biriminde görevli Sosyal Çalışmacı Hümeyra Bağan tarafından Tütün Denetim Ekiplerine “Etkili İletişim” eğitimi verildi.