Dünyadan ve Türkiye'den binlerce kişiyi ağırlayan ve en fazla fotoğrafı çekilen yerler arasında yer alan Uçhisar Kalesi ,Ürgüp üç güzeller, dünyaca ünlü artist ve aktörler ile sanatçıları ağırlamaya devam ediyor.

Televizyon ekranlarının tanınan yüzü Ünlü Türkücü Mahmut Tuncer Kanal 7 Televizyonu Çekimleri için geldiği Nevşehir'in Uçhisar kasabasında Eski Belediye Başkanı Mustafa Zuhal'in mekanında özel konuğu oldu.  Eski Uçhisar Belediye Başkanı Mustafa Zuhal, Mahmut Tuncer'e Kapadokya ve Uçhisar bölgesine ait bilgiler verdi.

Nevşehir ve Kapadokya'ya Daha önce turne hasebiyle yine geldiğini hatırlatan Mahmut Tuncer, "Kanal 7 çekimleri için burdayız. Kapadokya gerçekten Allahın özel yararattığı cennet köşelerden bir yer. Sağolsunlar, Değerli Başkanım Mustafa Zuhal bey bize çok güzel ev sahipliği yaptı. Anadolu insanın misafirperverliğinin en güzel örneğini sergilediler. Başkanımın Mekanı, ev sahiğliği ve çayları ile beraberinde sohbeti doyumsuz.  Buradan kendilerine teşekkürlerimi belirtmek isterim." dedi.

Ünlü Türkücü Mahmut Tuncer, "Muhteşem görselliği ile Kapadokya adeta bir film platosu ... Dünyanın bu en iginç ve en güzel mekanını görmeye herkesi davet ediyorum" dedi.