11.08.2022 tarih ve 2022/392 sayılı Cumhurbaşkanlığı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Ürgüp İlçesine atanan Kaymakam Cüneyt Caner 07.09.2022 tarihi itibari ile ilçemizdeki görevine başladı.

Yeni görevine başlayan Ürgüp Kaymakamı Cüneyt Caner, İlçe Kamakamlık binası önünde daire müdürleri tarafından karşılandı.

Kaymakamlık binası önünde kurum amirleri tarafından karşılanan KaymakamCüneyt Caner, Ürgüp’e atanmanın gurur ve mutluluğunu yaşadığını belirterek, "Bugün itibariyle Ürgüp İlçemizde göreve başlamış bulunmaktayım. İnşallah bizler ve Ürgüp’lü hemşerilerimiz için hayırlı olur. Görev süremiz boyunca adalet ve hakkaniyet prensiplerini önceleyerek halkımıza layık olduğu hizmetleri sunmaya gayret göstereceğiz. Ekip ruhuyla hareket ederek halkımızın ihtiyaç, talep ve beklentilerini karşılamak için var gücümüzle çalışacağız." ifadelerini kullandı.

2022 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı İzmir Çeşme Kaymakamlığına atanırken Ürgüp ilçe Kaymakamlığına Şanlıurfa Ceylanpınar Kaymakamı Cüneyt Caner Atanmıştı.

FİB Haber Merkezi olarak her iki Kaymakamımıza da yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.