Nevşehir Vali Yardımcısı ve Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Nevşehir gündemin adresi Fibhaber.com İnternet gazetesine nezaket ziyaretinde bulundu.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette, Gazetemiz FİB Haber.Com Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ile biraraya gelen Nevşehir Vali Yardımcısı ve Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, ilimiz, Ürgüp ilçemiz ve bölgemiz konusunda keyifli bir sohbet geçirdi.

Göreve geldiği günden bugüne yaptığı başarılı çalışmalarla göz dolduran ve kısa sürede Ürgüplülere kendisini sevdiren Kaymakam Mehmet Maraşlı,  burada yaptığı açıklamada, Yerel basınının önemine vurgu yaparak, yapılan hizmetlerin anlatılması konusunda yerel basının önemli bir görev üstlendiğini kaydetti. 

FİB Haber İnternet Gazetesi’nin sadece Nevşehir değil, bölgemiz içinde çok önemli bir görev üstlendiğini, kamuoyunu bilgilendirme de örnek bir yayıncılık sergilediğini belirten Kaymakam Maraşlı, ilimize ve bölgemize kattığı değerden dolayı teşekkürlerini iletti.

FİB Haber.Com Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ise, Nevşehir Vali Yardımcısı ve Kaymakam Mehmet Maraşlı’ya nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf ile sona erdi.