İlçe genelinde etkili olan kar yağışına karşı yağışın başladığı geceden itibaren küreme ve temizleme çalışmalarını sürdüren Ürgüp Belediyesi ekipleri, tüm mahallelerde kar küreme ve tuzlama mesaisini gece boyunca sürdürerek yol ve kaldırımları sabah saatlerinde vatandaşlar için hazır hale getirdi.

Sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı hafta sonunda yağan yoğun karda ulaşımın aksamaması için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüren ekipler, pazartesi sabahına yolları kardan temizledi.

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk'ün talimatıyla herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için zor koşullarda çalışmalarını sürdüren ekipler, Ürgüp'te kar nedeniyle oluşabilecek tüm problemlerin önüne geçti.

"Vatandaşımızın İçi Rahat Olsun"

Tüm ekibiyle birlikte her konuda olduğu gibi kar konusunda da seferber olduklarını belirten Başkan Aktürk, "Gece boyunca görev başında cadde ve sokaklarımızda kar küreme ve temizlik çalışması yapan tüm çalışma arkadaşlarıma vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum. Kar yağışıyla birlikte ekibime talimatım "İlçemiz genelinde açılmamış, yol ve sokak kalmasın." oldu. 

Sokak Hayvanları unutulmadı

Soğuk ve kar yağışıyla birlikte sokak hayvanları için Ürgüp'te çeşitli noktalara mama ve su bırakıldı.