Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş ve Meclis Başkanı Mehmet Havalı'yı ziyaret etti. Vali Aktaş’a Kabak çekirdeği ve kuru üzüm ikram eden borsa yönetimi çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Ziyarette, Nevşehir Ticaret Borsası Meclis Üyesi Alper Tunçbilek, Sunay Özdemir, Cengiz Yüksel ve Genel Sekreter, Uğur Aydoğan da hazır bulundu.

Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Vali Aktaş'a ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti.


Türkiye'nin en büyük yerel ürün organizasyonu olan Antalya 2016 YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı'nda Nevşehir'in yöresel ürünlerinin başarılı bir şekilde tanıtıldığını ifade eden Borsa Başkanı Salaş, Vali İlhami Aktaş'a Nevşehir Ticaret Borsası çalışmaları faaliyetleri ve bölgedeki ticari faaliyetleri hakkında brifing verdi. 
 
KALKINMAK İÇİN UYUMLU ÇALIŞILMALI

Nevşehir Ticaret Borsasının çalışmaları, plan-projeleri ve ilin ekonomisi hakkında Borsa Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile istişarede bulunan Vali İlhami Aktaş, görüşmenin ardından, Borsa binasını gezerek toprak ve un labarutuvarı ile konferans salonunda incelemelerde bulundu.

Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş; Borsanın asli görevlerinin yanında sosyal sorumluluk çerçevesinde gerçekleştirdikleri projelerin devam edeceğini, gerçekleşen başarılı projeler ile Nevşehir'e katkılarının süreceğini belirtti. 

Bir İlin kalkınması için tüm kurumların uyumlu bir şekilde iş birliği içerisinde çalışması gerektiğini vurgulayan Nevşehir Valisi Aktaş'ta, Nevşehir Ticaret Borsasına çalışmalarında başarılar diledi.

NTB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş ve Borsa Meclis Başkanı Mehmet Havalı ziyaret için Vali İlhami Aktaş’a teşekkürleri ileterek, iyi dilek temennilerini ile ziyaret sona erdi.