Nevşehir Valisi İlhami AKTAŞ, 28.Vergi Haftası kutlamaları kapsamında, İl Defterdarı Hatice İŞCEN ERCOŞMAN ve beraberinde, Defterdarlık birim müdürleri ve Nevşehir oda başkanlarını kabul etti.

Verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla her yıl Şubat ayının son haftası Vergi Haftası olarak kutlanmaktadır.

İl Defterdarı Hatice İŞCEN ERCOŞMAN, Vali AKTAŞ’a Vergi Haftası etkinlikleri ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Vali AKTAŞ,  Devlete vergi vermenin önemli bir görev olduğunu belirterek, halkımıza yönelik tüm kamu hizmetlerinin, seri, kaliteli ve etkin bir şekilde yürütülebilmesi için gerekli olan maddi kaynağın oluşmasında vergi gelirlerinin büyük önem arzettiğini dile getiren Vali AKTAŞ, "ülkemizde olası bir maddi felaketlerde devlet olarak vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için elde edilen en büyük kaynak devletimize ödenen vergiler sayesinde olmaktadır.”dedi.

Vali AKTAŞ, İl Defterdarı Hatice İŞCEN ERCOŞMAN ve beraberinde, Defterdarlık birim müdürleri ve oda başkanlarına ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.