Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Bayramı münasebetiyle 3 şehit ailesine ziyarette bulundu.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, 1992 yılında Diyarbakır Ergani’de görevi başında şehit düşen Jandarma Er Musa Özdemir’in Merkeze bağlı Alacaşar Köyü’ndeki kabrini ziyaret ederek, dua etti. Vali Becel, daha sonra kahraman şehidimiz Özdemir’in ailesini ziyaret ederek, Ramazan bayramlarını tebrik etti.

Vali İnci Sezer Becel, 2001 yılında Adana’da görevi başında şehit düşen Topçu Onbaşı Er Musa Taşdemir’in Merkeze bağlı Alacaşar Köyü’ndeki kabrini ziyaret ederek, dua etti. 

Vali Becel daha sonra, 2021 yılında Pençe-Yıldırım harekat bölgesinde çıkan çatışmada şehit düşen P.Uzm.Çvş İdris Aksöz’ün Merkeze bağlı Alacaşar Köyü’ndeki kabrini ziyaret ederek, dua etti. Vali Becel, daha sonra kahraman şehidimiz Aksöz’ün ailesini ziyaret ederek, Ramazan bayramlarını tebrik etti.

Vali Becel son olarak, 2014 yılında Van’da görevi başında geçirdiği kaza sonucu Gazi olan Bekir Yılmaz ve ailesini ziyaret ederek, Ramazan bayramlarını tebrik etti.

Vali Becel'e ziyaretlerinde Nevşehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay B.Murat Yakın ve Nevşehir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüseyin Şener de eşlik etti.