Sn. Valimiz İnci Sezer Becel, Emniyet Müdürümüz Mehmet Artunay ve İl Jandarma Komutanı Hüsamettin Erol ile birlikte Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünü ziyaret ederek görevli personelin Ramazan Bayramı'nı kutlayıp başarılar diledi.

Görevi başındaki güvenlik güçleriyle tek tek bayramlaşan Vali Becel, herkesin, ailesi ve sevdikleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmesi temennisinde bulunarak, “Güvenlik güçlerimiz, milletimizin huzuru, güveni ve asayişinin temini sağlamak adına hiç bir fedakârlıktan kaçınmayarak, mesai mefhumu gözetmeksizin görevi başında bulunuyor. Vatanın ve milletin birliğini, huzur ve güvenliğini korumak adına bayram mesaisinde görevi başında bulunan tüm güvenlik güçlerinin kazasız belasız hayırlı görevler geçirmesini diliyorum.” diye konuştu.

Karayolları Uygulama Noktası

Vali Becel, karayolları polis kontrol ve uygulama noktasını ziyaret ederek görevli personelin Ramazan Bayramını tebrik etti.

Nevşehir-Gülşehir Karayolu Jandarma Uygulama Noktası

Vali Becel, Nevşehir-Gülşehir karayolu jandarma uygulama noktasını ziyaret ederek görevli personelin Ramazan Bayramını tebrik etti.

Tuzköy Jandarma Karakolu

Vali Becel, Gülşehir ilçesi Tuzköy Jandarma Karakolunu ziyaret ederek görevli personelin Ramazan Bayramını tebrik etti. Vali Becel ve beraberindeki heyet daha sonra Jandarma Şehitler Ormanını ziyaret ederek şehitlerimiz için dua etti.

Kapadokya Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü

Vali Becel, Kapadokya Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğünü ziyaret ederek görevli personelin Ramazan Bayramını tebrik etti.