Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, çocuklara karşı ayrı bir sevgi besliyor. Vali Becel'in çocuklara olan düşkünlüğü dikkat çekerken, etkinliklerde karşılaştığı çocuklarla da yakından ilgileniyor.

VALİ BECEL: ’ÇOCUKLAR BİZİM AYDINLIK GELECEĞİMİZ’

Kimi çocuğun başını okşayan, kimi çocuğu yanaklarından seven, kimi çocuğu da kucağına alarak sohbet edip dertlerini dinleyen Vali Becel'in çocuklara ilgisi artık herkes tarafından biliniyor. Vali Becel, ziyaretleri sırasında mahallede oyun oynayan çocuklarla da yakından ilgilenerek kendilerine hediyeler verdi.

Vali Becel, Geleceğimizi temsil eden çocuklarımız, geçmişten aldıkları güçle milletimizin yarınlarını şekillendireceklerdir. Türk Milleti’nin aydınlık geleceği olarak gördüğümüz çocuklarımızın; sağlıklı ve mutlu bireyler olarak yetişmeleri ve bu şekilde hayatlarını sürdürmeleri en büyük isteğimizdir. Geleceği inşa edecek çocuklarımızın yücelen demokrasimizi en iyi şekilde temsil edeceğine inancım tamdır.  Yarının gençleri ve büyükleri olarak, Milletimizin güven ve desteği ile her zaman başarılı olacağınıza yürekten inanıyoruz. Her birinizin vatanını, milletini gönülden seven, kültürel değerlerine sahip çıkan, kendine güvenen bireyler olduğunu görüyor, tüm yavrularımızla gurur duyuyoruz.”dedi.