Nevşehir'de ikamet eden şehit, gazi, engelli, dul, yetim ve ekonomik yoksunluk içinde bulunan ailelere Ramazan ayında da ziyaretlerini sürdüren Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, bugün de 4 aileyi evlerinde ziyaret ederek gönüllere dokunmaya devam etti.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel aile ziyaretleri kapsamında Nevşehir’de yaşayan Ergin, Yıldız, Arslan ve Başaran ailelerini ziyaret etti. Vali Becel ziyaretinde ailelerle sohbet ederek isteklerini dinledi.

Ramazan ayı boyunca şehit, gazi ve dezavantajlı aileleri evlerinde ziyaret edeceğini söyleyen Vali Becel, “Bizim, devlet olarak görevimiz;  halkımızla kucaklaşmak, onların dertlerini dinlemek ve sorunlarına çare üretmektir. Dezavantajlı gruplar dediğimiz ise yaşlılarımız, engellilerimiz, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız şehit ve gazi ailelerimizdir. ulaşamadığımız kimse kalmasın istiyoruz. 'Ulaşamadığımız her insan bizim için kayıptır' anlayışından hareketle herkese ulaşmaya, kimsesizlerin kimi olmayı tercih etmeye gayret gösteriyoruz” dedi.