Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Tokyo 2020 olimpiyatlarında boks branşında mücadele ederek ülkemizi temsil eden Nevşehirli Milli Sporcumuz Esra Yıldız ve ailesini evlerinde ziyaret ederek, kendisini tebrik etti.

Arjantinli Dayana Sanchez'i 5-0 gibi net bir skorla yenerek çeyrek finale çıkan akabinde Finlandiyalı rakibi Mira Potkonen'e şanssız bir şekilde 3-2 mağlup olarak Olimpiyatlarda çeyrek finalde veda eden Milli Sporcumuz Esra Yıldız ile gurur duyduğunu belirten Vali Becel, Son derece samimi ve içten bir ortamda yapılan sohbette Esra'dan 2024 Paris Olimpiyat oyunlarında madalya sözünü aldı. Ve bu madalya için ne yapılması gerekiyorsa her türlü desteği vereceğini ifade etti.

Vali Becel'e ziyarette eşlik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir'de açıklamasında; "İlk günden itibaren maddi manevi her zaman yanımızda olan sayın Valimize sporcularımız ve kurumumuz adına şükranlarımızı sunuyoruz." dedi.

Anne Selma Yıldız ve baba Tahsin Yıldız'da Vali Becel'in evlerinde ziyaretlerinden büyük onur duyduklarını ve kızları Esra ile ilgileri için kendilerine teşekkür ettiler.