Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, kendilerine eşlik eden Derinkuyu Kaymakamı Muhammed Yılmaz ile birlikte Şehit Piyade Astsubay Astçavuş Cihan Çifcibaşı'nın Derinkuyu ilçesi Çakıllı köyünde ikamet eden ailesini ziyaret ederek, şehidimizin anne ve babasına başsağlığı diledi.

Mardin’in Midyat ilçesinde vatan görevi sırasında şehit düşen Nevşehir’li Piyade Astsubay Cihan Çiftçibaşı’na rahmet, ailesine ve Milletimize baş sağlığı dileyen Vali İnci Sezer Becel, “Ülkemizin huzur ve güvenliğine kasteden bu hain saldırıları gerçekleştiren bölücü terör örgütü mensupları, er ya da geç hak ettiği cezayı alacaktır. Terör örgütü ve onu destekleyenler emellerine hiçbir zaman ulaşamayacaktır. Devletimiz tüm imkanları ile aziz şehidimizin ailesinin yanında ve emrindedir” dedi.

Rektör Aktekin de “Mardin’in Midyat ilçesinde vatan görevi sırasında şehit düşen Nevşehir'li şehidimiz, hemşehrimiz Piyade Astsubay Cihan Çiftçibaşı’na Allah’tan rahmet, ailesi ve Milletimize başsağlığı diliyorum. Ülkemizin bekası, huzur ve güvenliği uğruna canları pahasına mücadele eden tüm şehit ve gazilerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum” diye ifade etti.