Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel her hafta gerçekleştirdiği okul ziyaretleri kapsamında Milli Eğitim Müdürü Murat Demir ile birlikte 50. Yıl Anaokulu ve 75. Yıl Ortaokulunda öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

 Okul Müdür ve İdarecilerinden okulların durumları ve salgını önlemek için alınan tedbirler hakkında bilgi alan Vali Becel, öğrencilerle sınıflarında buluşarak onlarla selamlaşıp bir süre sohbet etti.

50. Yıl Anaokulunda minik öğrencilerle yakından ilgilenen Vali Becel çocukların her zaman olduğu gibi salgın döneminde de büyüklere neşe ve umut verdiğini ifade etti.

   75. Yıl Ortaokulunda öğrencilere çeşitli sorular yönelterek onlara nasihatlerde bulundu. Bu sınıftaki öğrencilerin gelecek yıl liseye geçerek bu sıralarda olamayacaklarını, farklı bir hayata atılacaklarını belirterek, bunun için de hedeflerini iyi belirlemelerini istedi.

   Milli Eğitim Müdürü Murat Demir sadece akademik bilgi vermekle kalmayıp aynı zamanda yüreğinde insan sevgisi olan, kalbinde hakkaniyet, adalet duygusu olan çocuklar yetiştirdikleri ve salgın döneminde alınan tüm önlemleri hassasiyetle uygulayan idareci ve öğretmenlerimize teşekkür etti.

 Ayrıca her hafta okullarımızda öğretmen ve öğrencilerimizi ziyaret edip onlarla ilgilenen Vali Becel'e teşekkürlerini sundular.

    Okullarımızın idarecileri ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirirken Vali Becel'de öğretmen ve idarecilerimize çalışmalarında başarılar dileyerek okullardan ayrıldılar.