Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan burada yaptığı veda konuşmasında; Bugüne kadar yapılan çalışmalarda Nevşehir İl Genel Meclisinin bütün üyelerinin gerek meclis içerisinde gerekse bürokrasi ile birlik ve beraberlik içerisinde Nevşehir’e hizmet ettiklerini bundan sonra da aynı beraberlik ve uyum içerisinde çalışmalarının devam edeceğinden emin olduğunu belirterek teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı ve İl Genel Meclis Üyeleri olarak Sayın Vali Mehmet CEYLAN’ a veda ziyaretinden dolayı memnuniyetlerini belirterek, İlimize yapılan hizmetlerde İl Genel Meclisi ile gayretli çalışmaları sebebiyle bütünlük içinde bulunması, bunun yanında Merkez ve İlçe İl Genel Meclis Üyelerimizin her alanda yanı başında olmasından dolayı hassaten teşekkür ettiler.

Yeni görev yerinde başarılar dileyerek, hayırlı olsun temennisinde bulundular. Sayın Vali İl Genel Meclisi veda programını tamamladıktan sonra İl Özel İdaresi Şube Müdürleri ile vedalaşmak üzere Genel Sekreterlik Makamına geçmiştir.