15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ve protokol üyeleri; 15 Temmuz Gazilerini evlerinde ziyaret ettiler.


İlimiz Nevşehir Merkezde ikamet eden 15 Temmuz Gazileri Hasan Yazanel ve Yüksel Serbest’i evlerinde ziyaret eden Vali Sezer Becel, ziyaretlerinde; “15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ Terör Örgütü tarafından gerçekleştirilen alçak darbe girişimin karşısında kanlarıyla destan yazan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Siz gazilerimize, cesaret ve fedakârlıkları için ülkem ve milletim adına şükranlarımı sunuyor, Allah’tan uzun ömürler diliyorum” dedi ve istek ve taleplerini dinledi. 


Bir süre sohbetin ardından gazilerimizin evlerinden ayrıldılar.


Vali Sezer Becel’in katıldığı ziyaretlere; Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Cumhuriyet Başsavcısı A. Kürşat Şahin,  İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Hüsamettin Erol, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ve Eşi Seçkin Artunay,  İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüseyin Şener ve Vatan Şehitleri ve Gazileri Dernek Başkanı Ramazan Çiftçi eşlik etti.