Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ve İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, Acıgöl ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Hükümet Konağı ziyaretinde, Acıgöl Kaymakamı Doğukan Koyuncu ve kurum amirleri tarafından karşılanarak Kaymakam Koyuncu’dan ilçe hakkında brifing aldı.

Ardından Acıgöllü hemşehrimiz Şehit Latif ADIGÜZEL’in ailesini ziyaret eden Vali Sezer Becel daha sonra Halk Eğitim Merkezinde kursiyer ve uzman öğreticiler sohbet ederek yapılan kurslar ve eğitimler hakkında bilgi aldı.

Ziyaretlerine İlçe merkezinde bulunan çay bahçesinde vatandaş buluşmasıyla devam eden Vali Sezer Becel Topaç köyünde bulunan Sarımsak Soyma ve Paketleme tesisini ziyaret ederek İlçeden ayrıldı.

Valimiz Sayın İnci Sezer Becel’e ziyaretleri sırasında; İlçemiz Kaymakamı Sayın Doğukan KOYUNCU, İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, İl Gençlik ve Spor Müdürü Muhsin ÖZDEMİR,İl Genel Meclis Üyeleri Metin VURAL ve Mehmet Fatih TEKEÇ,İlçe Emniyet Amiri V. Talha ANDIÇ , İlçe Jandarma Komutanı Ercüment UYAN , İlçe Yazı İşleri Müdürü Leyla YİĞİT,İlçe SYDV Müdürü İlknur DEĞERLİER,İlçe Tarım Müdürü Taner DÜZGÜN,İlçe Nüfus Müdürü Bahri ÇAKIR eşlik ettiler.