Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, ilk olarak Çat Belediye Başkanı İbrahim Ertürk’e iadei ziyaretinde bulunurken, belde de yapılan çalışmalar ve projeler hakkında da bilgiler aldı.

Vali Sezer Becel, Çat Belediyesi ziyaretinin ardından belde sakinleriyle sohbet edip sorunlarını dinledi.

Vali Sezer Becel, Şehit Ailesini Evinde Ziyaret Etti.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, 2009 yılında Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde terör örgütü PKK ile çıkan silahlı çatışma sonucu şehit düşen Jandarma Er Hakan Azkın'ın Çat beldesinde yaşayan ailesini ziyaret etti.

Tezkeresine 14 gün kala şehit olan Jandarma Er Hakan Azkın'ın babası Ahmet ve annesi Rukiye Azkın ile bir süre görüşen Vali Sezer Becel, "Devletimiz ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda etmiş şehitlerimizin, canlarını hiçe saymış gazilerimizin haklarını ne yapsak ödeyemeyiz. Onlar, hepimizin gönlünde müstesna bir yere sahiptir. Bu nedenle sık sık şehitlerimizin kıymetli bir emaneti olan ailelerini ve kahraman gazilerimizi ziyaret ediyor; bir sıkıntıları, bir sorunları varsa çözmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Onlar bizim başımızın tacıdır, gönlümüz ve kapımız onlara her zaman sonuna kadar açıktır" diye konuştu.

Nevşehirli Şehit Hakan Azkın'ın ailesi, ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade ederek Vali Sezer Becel'e nazik ziyaretleri nedeniyle teşekkür ettiler.

Vali Sezer Becel'e ziyaretlerinde Nevşehir İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hüsamettin Erol ile Çat Belediye Başkanı İbrahim Ertürk'te eşlik ettiler,