Vatan Yıldızları Vakfı Başkanı Ayşe Paslanmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’i makamında ziyaret ettiler.

Vatan Yıldızları Vakfı Başkanı Ayşe Paslanmaz, Başkan Yardımcıları Özden Taşğın ve Tuncer Gök ile Yönetim Kurulu Üyeleri Bahtiyar Doğan, Özdemir Cingi,  Mustafa Dursun, Halit Yüncü, Mustafa Durukan, Emel Demir ve Ahmet Açıkgöz son Valiler Kararnamesi ile Nevşehir'e atanan Vali İnci Sezer Becel’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Kabul ve misafirperverliği için teşekkürlerini ifade eden ayrıca Nevşehir tarihinin ilk bayan Valisi olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Vatan Yıldızları Vakfı il Başkanı Ayşe Paslanmaz, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’e yeni görevinde başarı dileklerinde bulundu.

Vali Sezer Becel ise, Vatan Yıldızları Vakfı Başkanı Ayşe Paslanmaz ve beraberindeki heyeti ağırlamaktan duyduğu memnuniyetini belirterek, ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti.

Ziyaret Vakıf Başkanı Paslanmazlaş'ın Vali İnci Sezer Becel'e hediye takdimi ve gününü anısına çekilen fotoğraf ile son buldu.