Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Nevşehir İl Müdürü Mehmet Baltacı ve beraberindeki heyet Sosyal Güvenlik Kurumu Haftası kapsamında Özel Versa Hastanesi'ni ziyaret etti.

Ziyarette, en çok prim ödeyen, en çok kadın istihdamı sağlayan ve en çok engelli istihdamı sağlamasından dolayı Özel Versa Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı  Osman Vergiveren’e, teşekkür ederek, başarılar dileyen SGK İl Müdürü Baltacı, Kurum Başkanı Cevdet Ceylan imzalı teşekkür Belgesini takdim etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özel Versa Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Vergiveren açıklamasında; "16-22 Mayıs Sosyal Güvenlik Haftası Kapsamında Özel Versa Hastanesini Ziyaret Eden SGK Nevşehir İl Müdürü Mehmet Baltacı Nevşehirde Sağlık Kuruluşları İçerisinde En Çok Prim Ödeyen, En Çok Kadın İstihdamı Sağlayan Ve En Çok Engelli İstihdamı Sağlayan Kurum Olarak Teşekkür Belgesi Almanın Mutluluğunu Yaşıyoruz. Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğüne Teşekkürlerimizi Sunar Sosyal Güvenlik Haftasını Kutlarız." ifadelerinde bulundu.

Ziyarette Özel Versa Hastanesi Yönetim kurulu üyesi Orhun Vergiveren'de hazır bulundu.