Dünya markası Vivense, yurt içinde ve yurt dışında yeni mağazalar açmaya devam ediyor.

Müşterilerine daha yakın olmak için açtığı showroom’larına bir yenisinini daha ekleyen Vivense, 100.'cü Showroom’unu Nevşehir’de açtı!

Açılış törenine Vivense Kurucu ortağı ve Ceo'su Kemal Erol, Nevşehir Vivense Mağaza işletmecileri Mustafa Mıhçı, Serdar Ali Mıhçı, Dr. Salim Kesekci, Hafız Mahmut Kemikkıran, Vivense ekibinden Aslı Kuban, Ahmet Can Balkal, İş insanları ile çok sayıda davetli katıldı.

Seçilmiş mobilyaları üreticiden doğrudan tüketicilere ulaştırmak amacıyla 2013 yılında kurulan Vivense, bu kez Nevşehir'de müşterileriyle buluştu.

Vivense Kurucu ortağı ve Ceo'su Kemal Erol'un yaptığı konuşma ve Hafız Mahmut Kemikkıran hocanın duasının akabinde kurdelesi kesilen Vivense Nevşehir Satış noktası 100.'cü Showroom’u ile müşterilerine kapılarını açtı.

Görmeden almak istemeyenler için, müşteriye doğrudan ulaşmayı hedefleyen Vivense, Nevşehir Showroom’unda benzersiz bir hizmet sunuyor. Tüm ürün grubundaki en yeni tasarımlarını mağazada sergiliyor.

Özgün stiliyle kendini sürekli yenileyen Vivense, alışılmışın dışında bir konsept yaratarak mobilyalara renk ve ruh verirken dekorasyon modasına damgasını vuruyor. Dekorasyon dünyasına tasarımlarıyla yön veren Vivense, Nevşehir'de açtığı 100.'cü Showroom’un da bambaşka bir yüzüyle farklılığı yakalamak isteyen müşterilerini bekliyor.

Tüm ürün skalamızı Vivense Nevşehir satış noktasında sende keşfet! Vivense ürünlerini mağazamızda inceleyebilir, satın alabilirsiniz.

Vivense, özenle seçilmiş ürünleri koleksiyonları ve iç mimarlık hizmeti ile güzel evler tasarlamak için eşsiz bir deneyim sunuyor. Online alışveriş platformu ve showroomlarıyla ev ve yaşam ürünleri kategorilerinde yaşam alanlarına kaliteli hizmet anlayışını getiriyor.

Vivense, güçlü tasarım altyapısı ve teslimat ekipleri ile ürünlerin üretiminden teslimatına dek uzanan süreçte benzersiz bir profesyonelliğe sahip. Hayalindeki evi uçtan uca tasarlamaya ortak olan Vivense kültürel mirasa, doğaya ve insanlığa saygılı bir gelecek için üretmeye devam ediyor...

Dekorasyon dünyasına tasarımlarıyla yön veren Vivense, Nevşehir'de 100. Showroom'unda bambaşka bir yüzüyle farklılığı yakalamak isteyen müşterilerini bekliyor.

Vivense Nevşehir Satış Noktası

Adres: Emek Mahallesi Milli İrade Caddesi No: 79 Nevşehir

(Migros ve Mıhçılar Petrol Yanı)

 FİB Haber Merkezi olarak Vivense Nevşehir Satış Noktası'nın Nevşehir'e hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.