Nevşehir gündemin adresi www.fibhaber.com olarak dün gündeme getirdiğimiz haberimizin ardından Kozaklı ilçesine bağlı Cağşak köyünde saman balyaları yanan vatandaşımız için yardım kampanyası başlatıldı.

Akpınar köyü seferber oldu...

Mağdur vatandaşımız için kampanya başlatan Akpınar köyü muhtarı Minnet Abdioğlu; "Çağsak köyümüzde Mehmet Çetin arkadaşımızın 1800 tane balyesinin yandığını öğrendik. Bunu öğrenince ne yapalım diye düşündük. Sosyal medyadan vatandaşlarımıza bir çağrı yaptım herkes duyarlı davrandı. 3 römork saman toplayıp vatandaşımıza traktör ile teslim ettik. Hüseyin Yurttaş isimli vatandaşımız 1 römork kendisi verecekmiş köyümüzden 4 römork oldu. Rabbim herkesten razı olsun" dedi.

ALLAH VAR GAM YOK ÇOK ŞÜKÜR... 

"Bu dünyada iyi insanlar da var" diyerek teşekkürlerini ifade eden samanları yanan mağdur vatandaşımız Mehmet Çetin'de; "Bu zor günümüzde yanımızda olan başta Akpınar köyü muhtarı Minnet Abdioğlu olmak üzere, tüm Akpınar köyü halkına ve FİB Haber'e teşekkür ederiz. Allah razı olsun. Yanımızda olup kapımıza kadar 3 remork dolusu saman ve balye getirdiler. ALLAH inşallah cennetinde bir köşe ile ödüllendirir. Sagolun varolun" dedi.

Öte yandan Sosyal medya hesabı üzerinden Akpınar köyü muhtarı Minnet Abdioğlu'nun yaptığı yardım çağrısına yardımsever köylü vatandaşlarımızdan cevap gecikmedi. 

FİB Haber Merkezi olarak bu kampanyayı başlatan baştaAkpınar köyü muhtarı Minnet Abdioğlu'na ve tüm duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.