Nevşehir'in en hesaplı alışveriş merkezi DİPA AVM, özel halk günü indirimleri ile müşterilerine yine hesaplı bir alışveriş fırsatı sunuyor. Özellikle manav reyonlarında tüm ürünlerde inanılmaz indirimler uygulanıyor.

Nevşehir DİPA AVM'de 'İNDİRİM' günleri devam ediyor!

Yeşillik, meyve, sebze, tüm ürünlerimizde haftanın 3 günü değil hergun indrimli fiyatlar sizleri bekliyor. 

Nevşehir'in Marketi DİPA AVM'de alışverişi kazanca dönüştüren kampanyalarının yanı sıra, haftanın her günü manav reyonlarında uyguladığı indirimlerle müşterilerinin yüzünü güldürüyor. Reyonlarda en taze meyve ve sebzeler tüketicileri şok fiyatlarla karşılıyor. Manav reyonunun yanı sıra, şarküteri ve bakliyat reyonunda da şok indirimler uygulayan market müşterilerinin cebini korumaya devam ediyor.

DİPA AVM HALK PAZARI BİRGÜN DEĞİL HERGÜN İNDİRİMLİ FİYATLAR...

Maydonoz : 1.50 TL 

Kıvırcık marul : 3.50 TL 

Yeşillik  çeşitleri : 1.50 

Diğer çeşitlerde hergün indirimli fiyatlar sizleri bekliyor...

Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz...

GÜN BOYU TAZE EKMEK

Yüzde Yüz Nevşehir Markası Dipa AVM ve her iki şubesi ile indirim günleri düzenlerken DİPA Marketler zinciri işletmecilerinden Fatih Erdoğan; “Açıldığımız günden beri halkımızın inanılmaz ilgisi ile karşı karşıyayız. En taze en doğal ve en kaliteli ürün yelpazesini halkımıza en ucuz fiyata sunmaya devam ediyoruz. Tüm şubelerimizde kendimize ait ekmek fırınımızda ürettiğimiz ekmekleri sürekli taze olarak bulabilirsiniz. Tekrar halkımızın bizlere verdiği değere teşekkür ediyoruz. İndirim günlerimiz devam edecek” şeklinde konuştu.

Her zaman Nevşehirli vatandaşlara en ekonomik ve en taze ürünlerle hizmet vermeyi kendilerine görev saydıklarını ifade eden Fatih Erdoğan, dövizdeki düşüşün kalıcı olmasıyla birlikte maliyetlerde oluşacak düşüşü ürünlere indirim olarak yansıtmaya hazır olduklarını açıkladı.

Fırsatı kaçırmayın, kazançlı çıkın. Açıldığı günden bugüne Nevşehir'de Gıda sektöründe önemli bir açığı kapatan ve her kesime hitap etmenin yanında çok çeşitli ürünler ile hizmet veren DİPA AVM tüm müşterilerine özel manav reyonunda indirim fırsatı devam ediyor...

Dün, Bügün, Yarın Hep Ucuz Hep Taze...

ADRESLERİMİZ:

Merkez Şube: Yenimahalle Damat İbrahim Paşa Bulvarı Numara: 0384 213 00 70

350 Evler Şube: 350 Evler Mahallesi Park Caddesi Numara: 0 384 213 42 02

Kocaçay Şube: Güzelyurt Mahallesi 80. Yıl Bulvarı Numara: 0 384 213 50 95