Türkiye Yol-İş Sendikası Nevşehir Baş Temsilciği ve Türk-İş Nevşehir İl Temsilciliğine atanan Ersin Dörtkol ve yönetimi Nevşehir Gündemin Adresi FİB Haber Com İnternet Gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.

İl Temsilcisi Ersin Dörtkol, Sivil toplum örgütlerinin önemli bir görev üstlendiğini vurgulayarak; 'Nevşehir temsilciliği görevime başlamış bulunuyorum. Bu bağlamda ziyaretlerede başladık. Birlikte uyumlu bir şekilde ilimize hizmet etmenin güzelliğini hep beraber yaşayacağız. Özel idaremizde Yol-İş Sendikası'na bağlı çalışanlarımızla iç içe olmamızdan dolayı personelimizin sıkıntıları, sorunları, istek ve önerilerini çok iyi biliyoruz. Bu nokta da işçilerimizin her zaman yanlarındayız" diye konuştu.

Dörtkol; "Bu vesile ile görevlendirmemde vesile olan Durak Ayerden Başkanıma, Nurettin Deneme genel sekreterime ve özellikle Genel Sekreter Yardımcılarımız  Tolga Balak ve Gökhan Germiyan'a canı gönülden saygılarımı sunarım. Ayrıca bu yolda bizleri her daim destekleyen tüm gönül arkadaşlarıma ve çalışmaları beraber yürüteceğimiz Temsilcilerimiz Murat Akşahin ve Ethem Ballı'ya teşekkür ederim." dedi.

Nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren FİB Haber Merkezi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı'da, Ersin Dörtkol ve yönetimine yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi.

Günün anısına hediye takdimi ile sonlandırılan ziyaret, İyi dilek ve hayır temennileri ile çekilen hatıra fotoğraf ile son buldu.

Fib Haber Merkezi olarak Baştemsilci; Ersin Dörtkol'u, Temsiciler; Murat  Akşahin, Ethem Ballı'yı tebrik ediyor yeni görevinin hayırlı olmasını diliyoruz.