Şehirler arası yük ve yolcu taşıyan ticari araçlar için kış lastiği zorunluluğu 1 Aralık 2023 itibari ile bugün başladı. Uygulama öncesi Nevşehir'de sürücüler lastik değişimi için oto lastikçilere akın etti. 

Araç Bakımı ve Kış Lastiği ihmale gelmez

Nevşehir'de hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte LASSA BRİDGESTONE Nevşehir yetkili bayisi Mekanik Oto yetkilisi Samet Ay, araç sürücülerine kış lastiği ve araç bakımı konusunda uyarılarda bulundu.

Kış Lastiği Yoğunluğu Yaşanıyor...

Günde ortalama 40 ila 50 arasında araç lastiği değişimi yaptıklarını belirten Mekanik Oto yetkilisi Samet Ay, "Havaların soğumasıyla birlikte yoğunluğumuz oldukça arttı. Yeni lastik alan müşteri sayısı da çok, eski lastiklerini taktıran müşteri sayısı da çok. Sürücüler kışın yaz lastiği kullanmamaya özen gösteriyorlar. " dedi.

Kışın artan yağışlar, sis, gizli buzlanma, yolların kaygan olması ve olumsuz hava şartlarında trafik kazalarının arttığına dikkat çeken Samet Ay, araç sürücülerini uyararak, bakımlarını yaptırmalarını , kış lastiklerini de taktırmalarını tavsiye etti.

Siz kahvenizi yudumlarken biz lastiklerinizi değiştiriyoruz...

Nevşehir'de hava sıcaklıklarının düşmesiyle kış lastiğinin kullanılmasını öneren Samet AY, “1 Aralık itibariyle kış lastiği uygulaması tüm ülke genelinde başladı. Biz müşterilerimizden can ve mal kaybının önüne geçmek için biran önce lastiklerini taktırmalarını rica ediyoruz. Kışlık kaliteli lastiklerinizi, özel fiyatlarla Mekanik Oto Lassa Bridgestone Bayisinden temin edebilirsiniz… Bunun yanında konforlu müşteri bekleme alanımız ile siz sıcacık çay ve kahvenizi yudumlarken bizler lastiklerinizi en güvenlik şekilde değiştirelim aracınızı hazır hale getirelim” dedi.

Sağlam yol alın diye yeni Lassa bayimiz Mekanik Oto Nevşehir'de hizmetinizde! Lastiklerinizi cazip fiyatlarla Mekanik Oto'dan temin edebilirsiniz…

Uluslararası testlerde güzel performans gösteren Lassa ve Bridgestone ve Dayton marka lastik almak için bizi hemen arayabilir ya da bizi ziyaret edebilirsiniz.

Bilgi ve randevu için :  0 384 212 07 38

Mekanik Oto Nevşehir Kapadokya bölgesinde Lassa ve Bridgestone marka lastiklerinin satışını yapmaktadır ve aynı zamanda bayisidir.

TEL: (0 384)  212 07 38

Mail: [email protected]

İnstagram: mekaniknevsehir

Adres: Mekanik Oto Aksaray yolu üzeri 1. km otogar kavşağı Nevşehir'de

Türkiye'nin lider lastik markası Lassa'dan özel fırsatlar, Mekanik Oto Lassa Nevşehir bayiinde sizleri bekliyor...

1983’ten beri otomotiv sektöründe Ford ve Otokoç Otomotiv A.Ş bayilikleriyle hizmet vermiş Mekanik Oto şimdi de Türkiye’nin lider lastik markası Lassa ve Bridgestone bayiliğiyle hizmetinizde.

BRIDGESTONE LASTİK

Uluslararası lastik test kuruluşu olan Tyre Reviews testlerinde Bridgstone marka lastiklerin özellikle kış şartlarında performansı çok başarılı olduğu görülmüş ve çoğu testte ilk sıralarda yer aldığı görülmektedir.

Kuru ve ıslak zeminde en hızlı yol tutuşu, ıslak zeminde en kısa frenleme, iyi suda kızaklama direnci, mükemmel kar freni, düşük gürültü, en düşük yuvarlanma direnci ile Bridgestone lastikler ön plana çıkmaktadır.

Yaz lastiği testlerinde de çok düşük yuvarlanma direnci, ıslak zeminde dengeli yol tutuşu ve iyi kavrama, yüksek düzeyde konfor ile ilk sıralarda yerini almıştır.

LASSA LASTİK

Cebinizi düşünen uzun ömürlü lastik istiyorsanız da Lassa modelleri tam size göre bir seçenek olabilir.

Lassa yeni geliştirilmiş kar ve buz performansı ile snoways kış lastik modelleri de ön plana çıkmaktadır. Soğuk havalarda güven ve üstün yol tutuşu sağlar.

Dünya Lassa lastikler üzerinde dönüyor.

Mekanik Oto Lassa ve Bridgestone Nevşehir Bayisi olarak aracınıza en uygun, yüksek performans gösteren, güvenli lastik seçiminde sizlere destek olmaktadır.