Nevşehir İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Hasan Tartar “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” Nedeni ile Kutlama Mesajı Yayınladı.

Medya, hayatımızın en önemli parçasıdır. Özellikle insanlar arasındaki iletişimde, kurumların tanıtılmasında, bilim ve teknolojik gelişmelerde ve bölgemizle ilgili her türlü bilgi ve haber hakkında bilgi edinilmesinde en önemli faktör de basın kuruluşlarımızdır.

Basının geçmişte olduğu gibi günümüzde de toplumsal yaşantımızda çok önemli bir yeri vardır. Öncelikle günümüzde teknolojik gelişmeler sonucu ulaşmış olduğumuz bilgi çağında basının önemi daha da artmıştır.

Basın mensuplarımız ve şeffaf bir toplumu mümkün kılan en önemli unsurlardan biri, özgür ve tarafsız basının varlığıdır. Nevşehir'de basın, bölgemizin bugünkü geldiği seviyeye ulaşmasına da büyük katkılarda bulunmuştur. Haber ve bilgileri basın aracılığıyla toplumun istifadesine sunan, bu işin emekçileri de şüphesiz gazetecilerimizdir. Gece, gündüz, tatil, bayram, özel gün demeden durmadan mesai yaparak büyük bir özveriyle emek harcayan Nevşehir de halkımızın sesi olan, hiçbir fedakarlık dan kaçınmadan her türlü ortam ve şartlarda birlikte görev yaptığımız, başta Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti olmak üzere, Nevşehir ilinde yayın yapan tüm medya mensubu, gazeteci ve çalışanlarının “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlar”, Sağlık mutluluk ve başarı dileklerimi sunarım.