Otomobil talihlisi Ürgüp'te çiftçilik yapan 3 çocuk babası 47 yaşındaki Şuayip Akgül oldu. 17-31 Aralık tarihleri arasında ForumKapadokya'daki mağazalardan toplamda 100 TL ve katları tutarında alışveriş yapan tüm ziyaretçilerin katılmaya hak kazandığı, 2012 Volkswagen Tiguan, 10 LCD Televizyon ve 10 bilgisayar ödüllü kampanyanın talihlilerinin belirlenmesi için Forum Kapadokya’da Yavuz Seçkin'in eğlenceli sunumuyla gerçekleştirilen çekiliş ile birlikte otomobil talihlisi Ürgüp'te çiftçilik yapan 3 çocuk babası 47 yaşındaki Şuayip Akgül oldu. 43647 numaralı katılım bileti ile arabayı almaya hak kazanan Akgül'e mutlu haberi Yavuz Seçkin telefonla verdi.

 

Kısa sürede Forum Kapadokya'ya gelen talihli Şuayip Akgül aracının anahtarını Yavuz Seçkin’in elinden aldı. Araba çekilişinin ardından p10 LCD Televizyon ve 10 bilgisayar talihlilerinin belirlenmesi için noter huzurunda çekiliş yapıldı.

 

2011 yılında yapılan çekilişle volkswagen jetta marka araç yine Ürgüp Devlet Hastanesinde hizmetli olarak çalışan Mehmet Yıldırım olmuştu.