Toplantıda konuşan Demir “Eğitimin ana öğesi ve baş öznesi insan’ olduğunu vurgulayarak 2023 Eğitim vizyonuna ulaşmak için eğitim kurumları olarak çok çalışmamız gerektiğini belirtti.

Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, “Geleceğin izleyicisi değil lideri olmak için 2023 Eğitim Vizyonu doğrultusunda gayret sarf etmemiz gerektiğini ifade ederek Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya Selçuk’un da ifade ettiği gibi 2023 Eğitim Vizyonunun temel amacının çağın ve geleceğin becerileriyle donanmış ve bu donanımı insanlık hayrına sarf edebilen bilime sevdalı, kültüre meraklı ve duyarlı, nitelikli, ahlaklı çocuklar yetiştirmek” olduğunu söyledi. İlçe Milli Eğitim Müdürleri toplantısında ayrıca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin başarı ve devam-devamsızlık durumları, pansiyon doluluk oranları, taşımalı ortaöğretim öğrencileri, tadilat ve onarımlar, iş sağlığı ve güvenliği-okul sağlığı ve kantinler, etkileşimli tahtalar ve Müdürlük Ar-ge Birimi tarafından yürütülen KOP Projeleri konuları görüşüldü.

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ölçme Değerlendirme Birimi görevlileri tarafından birim hakkında bir sunum gerçekleştirildi.