AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Spor toto Bal ligi 5.Grup 25. haftasında oynanan Nevşehirspor-Adana Büyükşehir Belediyespor maçında alınan 3-1 lik galibiyetin ardından sahaya inerek kırmızı-beyazlı ekibin futbolcuları, teknik heyeti ve taraftarıyla büyük sevinç yaşadı.

Takımı yalnız bırakmayarak 90 dakika destek veren kırmızı-beyazlı ekibin taraftarlarına da teşekkür eden Milletvekili Açıkgöz, maçın bitiş düdüğüyle birlikte sahaya inerek, kırmızı-beyazlı ekibin futbolcularını, teknik heyetini ve taraftarıyla büyük sevinç yaşadı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz,“Futbolcularımızı ve teknik heyetimizi takımımızı bugünlere getirdikleri için kutluyorum, teşekkür ediyorum. Biz Nevşehir’e layık bir takım olduğumuzu her fırsatta dile getirdik. Sahada yüreğini ortaya koyan, canla başla mücadele ederek kırmızı-beyazlı formayı ıslatan futbolcularımız bugün grubunda şampiyonluğun en iddialı takımı oldular. Bu başarı tesadüfi değildir. Herkesin emeği var. Çalışmanın, mücadele etmenin, özverinin ve önemlisi kendine güvenin bir başarısıdır. Adana Büyükşehir Belediyespor karşısında inanmış bir takım gördük. Bunun sonucunda güzel bir galibiyet alarak başarısını devam ettirdiler. İnşallah kalan son maçımızı da kazanarak grubumuzda şampiyon olmak istiyoruz. Bunu başkanımız, yönetim kurulumuz, teknik heyetimiz, futbolcularımız ve taraftarlarımızla başaracağımıza yürekten inanıyorum.” dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Eczacı Mustafa Açıkgöz, maç sonunda soyunma odasına giderek oyuncuları ve teknik ekibi mücadelelerinden dolayı tebrik etti.