AK Parti Nevşehir Milletvekili Eczacı Mustafa Açıkgöz, 1 Kasım seçim sonuçlarının belirlenmesinin ardından ilk olarak parti binasında kendisini heyecanla bekleyen annesinin elini öpüp hayır duasını aldı.

Açıkgöz, Bütün annelerin babaların duaları ile birlikte çıktığımız bu yolda, Allah'ın izniyle başarılı olacağız" dedi.


Nevşehir Milletvekili Açıkgöz, Annesinin Elini Öptü ...


AK Parti Nevşehir Milletvekili Eczacı Mustafa Açıkgöz, annesinin elini öpüp hayır dualarını alarak çıktıkları yollarına, 2 Kasım itibariyle hiç ara vermeden "Bismillah" diyerek start verdiklerini söyledi.

Oğlunun milletvekili seçilmesine çok sevindiğini söyleyen anne Meliha Açıkgöz ise, "Sadece ben değil, Nevşehir halkı da oğluma dua ediyor. Oğlum yapacağı hizmetlerle kendini ispatlaması gerekir. Ne kadar insanlara ve Nevşehir'e hizmet edersen o kadar halkımız sana ve ailene dua ederler" dedi.

1 Kasım seçimleri sonrası Nevşehir'in çiçeği burnunda Milletvekili Mustafa Açıkgöz ise kendisine kucak açan, kendisine inanan ,dualarıyla ve oylarıyla destek olan herkese teşekkür ederek, "Özellikle beni yetiştiren annemi babamı , bana yarenlik eden eşimi çocuklarımı ve bana güvenen hiç kimseyi mahçup etmeyeceğim. TBMM çatısında oturmaya değil, ülkeme ve memleketime hizmet etmek için gidiyorum. Rabbim utandırmasın." dedi.