AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Eczacı Mustafa Açıkgöz ; "Yeni Türkiye yolunda, halkın iradesini hiçe sayarak harekete geçen bir takım zevatlar Türkiye aleyhinde göz kırpmadan sergiledikleri tutum ve hareketlerle kendilerini birer birer ifşa ediyorlar... "

"İçimizdeki hainler iş başında..!" 

Açıkgöz; "Yeni Türkiye yolunda, halkın iradesini hiçe sayarak harekete geçen bir takım zevatlar Türkiye aleyhinde göz kırpmadan sergiledikleri tutum ve hareketlerle kendilerini birer birer ifşa ediyorlar... Sözde Akademisyenler , Sanatçılar ve bir grup zevatlar vatan hainleriyle ortak hareket ederek ülkemizin onca dış mihraklara şimdi de içimizdeki irlandalılar olarak katkıda bulunuyorlar" dedi. 

Açıkgöz :
 "Terörün dini, dili, vatanı, ırkı, milleti yok"


Mustafa Açıkgöz, "Terörün dini, dili, vatanı, ırkı, milleti yok. Ne zaman, nerede, kimi, nasıl, niçin, vuracağı belli olmayan bir fenomen olarak, "Terör, kan ve şiddetten beslenen bir insanlık suçudur. Bu insanlık suçunu ancak aklı, ruhu ve vicdanı iflas etmiş kişiler ve gruplar işleyebilir. Terörizmin ve teröristlerin hedefi ise insanlıktır, kardeşliğimizdir, milletimizdir,ortak geleceğimizdir,birlikte yaşama irademizdir.Ülkemize,milletimize ve geleceğimize yönelen bu canice saldırılar,ister PKK ister IŞİD isterse DHKP-C'den gelsin; terörü,teröre destek verenleri,terörün arkasında iç ve dış güçleri nefretle kınıyoruz. Bu alçak terör örgütlerine karşı bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birlikte mücadele vermeye devam edeceğimizin bilinmesini istiyoruz." dedi.

Terörün birlik ve beraberlikle yenilebileceğinin altını çizen Açıkgöz: "Terörü hep birlikte yeneceğiz. El ele vererek terörü tarihin çöp sepetine atabiliriz.  Bunun için özgürlük-güvenlik dengesini gözeterek terörle mücadeleyi amansız bir şekilde sürdürürken, eşit vatandaşlık zemininde demokratik, sivil ve özgürlükçü bir anayasayı mutlaka hayata geçirmeliyiz. Her türlü provokasyona ve engellemeye rağmen başta Doğu ve Güneydoğu olmak üzere Türkiye'nin yedi bölgesinde yatırımlarımız devam ediyor. Onlar 10 defa yıksa biz 100 kez yaparız. Devletimizin Terörizme karşı sergilediği kararlılığı ve duruşu ile birlikte tek yürek söylemlerle Başta Sivil toplum kuruluşları olmak üzere Teröre karşı ortak tutum ve yelme birlikteliği sağlanmalıdır" dedi.

İsimleri her dönem değişen ama amaçları Ülkemizin büyümesine huzur ve sukunetine tahammülleri olmayan 
Vatan haini teröristlerler beslendikleri lağım kanallarında işbirlikteliktelikleriyle birlikte yok olacaklardır diyen Açıkgöz, Devletimizin kararlı tutumu ve Milletimizin tek yürek destekleriyle, Vatan haini, bebek katili alçak teröristler, iş birlikçileri ve yandaşları Onlarca Şehitlerimiz ve katledilen masum halkımızın kanları ve gözyaşlarında boğulacaklar dedi...

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Eczacı Mustafa Açıkgöz; Ülkemizi karanlıklığa doğru çekmeye çalışan Sözde Aydınlar , Aydın geçinen akademisyenler, sözde sanatçı müsvetteleri Ülkemiz ve milletimizin birlik beraberlik ve dirliklerine tahammülsüzlükleriyle gerçek yüzlerini bir kez daha tüm çıplaklığıyla gözler önüne sermişlerdir. 

"Gün sağduyu, ve itidal günüdür..."

Devletimizin bu kararlı tutumu ve Yüce milletimizin tek vücut olarak gösterdiği bu duruş ile üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir şey yok ...

Açıkgöz; "Bu hassas ve üzücü süreçte sağduyu ve metanet vazgeçilmezimiz olmalıdır. Aksi söz konusu olur ise terör, gerçek amacına ulaşma yolunda sahip olduğumuz güçlü kardeşlik bağlarımızı zedelemiş, et ve tırnak olan kardeşler arasına fitne sokmayı başarmış olacaktır. Unutulmamalıdır ki terörün ve destekçilerinin cezasını hukuka uygun olarak devletimiz, güvenlik güçlerimiz ve yargı verecektir.

Terörü hep birlikte inançla, sabırla ve azimle yeneceğiz. Bu millet de bu devlet de buna muktedirdir” dedi.