AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Yavuz Yapar, 7 Haziran Genel seçim süreci çerçevesinde Nevşehir'deki STK lara ziyaretlerini sürdürüyor. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Yavuz Yapar, ilk olarak Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce'yi makamında ziyaret ederek destek istedi.

 Ben Nevşehir Telekom İl Müdürü olarak şehrime uzun yıllardır görev yapıyorum. İnşallah aday olursam, Nevşehir'imin değişim ve gelişim servünine katkı sağlamak için projelerimizi konuşacağız. Projeleri hayata geçirmek içinden elimizden geleni yapacağız. Biz işin mutfağını biliyoruz. Malzememiz de var. yemek yapmasını da biliyoruz. Bu yemeği hep beraber yapacağız. Ben bu anlamda sizlerin desteğini bekliyorum” dedi.

NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce'de Milletvekili Aday adayı Yavuz Yapar'a başarılar dileyerek, “Öncelikle bizleri ziyaret ettiğiniz çok teşekkür ediyorum. Bizim dertlerimizi bizim içimizden çıkan anlar diye düşünüyorum. Size çıktığınız bu yolda başarılar diliyorum. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun diyorum dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Yavuz Yapar, Daha sonra Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Koca ve Türk Kızılayı Nevşehir Şube Başkanı Cengiz Gülen'i de ziyaret ederek 7 Haziran Genel Seçimleri Aday adaylık sürecinde destek istedi.