AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz , Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, "Ak Parti 25. İstişare ve Değerlendirme Toplantısına katılmak için Afyon'a gittiler...

Ak Parti aylar öncesinden hazırlandığı Afyon Kampı bugün başladı... Nevşehir Ak Parti Milletvekilleri dahil tüm vekil ve bakanlar katılacak.

AK Parti'nin düzenlediği İstişare ve Değerlendirme toplantılarının 25'cisi, bu hafta sonu Afyonkarahisar'da gerçekleştiriliyor. AK Parti Nevşehir Milletvekilleri "Ak Parti 25. İstişare ve Değerlendirme Toplantısına katılmak için bugün Afyon'a gittiler...

21-22-23 Ekim 2016 günlerinde gerçekleşecek Afyon kampına katılacak olan Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz , Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider hafta sonunda Nevşehir'de olamayacaklar.


Ak Parti aylar öncesinden hazırlandığı Afyon kampı bugün geniş güvenlik önlemleri altında başladı.

Başkanlık sisteminin görüşülmesinin beklendiği Afyon kampında illerin Milletvekilleri, Bakanlar ve Başbakan Binali Yıldırım ile şehrin sorunlarını görüşmek içinde bir araya gelebilecekler.

Üç gün sürmesi beklenen Afyon kampının en önemli gündem maddesini ‘Başkanlık Sistemi’ kapsayacak.  Kampa alınacak kararlar şekillendikten sonra TBMM grubu bulunan CHP ve MHP ile görüşme yapılarak yeni anayasa teklifinin Meclis’e sunulması bekleniyor.

Nevşehir heyetinin görüşmesi

Afyon Kampı’nın Nevşehir için önemli bir tarafı şehir ile ilgili yatırım ve gelişmelerin masaya yatırılacak olması.

Ak Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider'in şehrin sorunları ile ilgili  bazı bakan ve Başbakan Binali Yıldırım ile bir araya gelmeleri bekleniyor.

21-23 Ekim tarihleri arasında Afyonkarahisar’ da bir araya gelecek olan Ak Parti teşkilatı çok önemli konuları masaya yatıracak.
Yerel, genel ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinin aynı zamanda yapılması, veya her yıl yeni bir seçimin yapılması ile ilgili konuların yanı sıra Fetö ve OHAL  döneminin de ele alınmasının beklendiği Afyon Kampı’nda partililerin de konuyla ilgili görüşlerini dile getirmeleri bekleniyor.