Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan Nevşehir'e geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın ilimiz Nevşehir'de biz dizi ziyaret ve incelemelerde bulanacağı ifade ediliyor. Erdoğan'ın Ziyaret kapsamında Nevşehir Valiliği, Belediye ve Aziz Mahmud Hudayi Vakfı Nevşehir Şubesi Mahmud Sami Ramazanoğlu İlim ve Kültür Vakfınada ziyarette bulunarak Nevşehir'deki STK'lar, Vakıf ve Dernek Başkanları ile buluşacak.

Nevşehirli vatandaşlarla sohbet ederek sıkıntılarınıda dinleyen Bilal Erdoğan, Nevşehir ziyaretinde yapımı devam eden Külliye inşaatında incelemlerde bulundu. Daha sonra Eski Sağlık İl Müdürlüğü binasını gezdi.

Bilal Erdoğan Nevşehir'deki STK temsilcileri ile bir araya gelerek istişarelerde bulunacak.

Erdoğan'ın Açık hava müzesini de ziyaret edeceği belirtildi.

Bilal Erdoğan Kimdir?​
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın küçük oğlu Necmettin Bilal Erdoğan, 23 Nisan 1980 tarihinde İstanbul’da doğdu.
Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi mezunu olan Bilal Erdoğan, üniversitesi Amerika'da okudu.  2003’te Harvard Üniversitesi’nde Kamu Yönetimi mastırını yapan Bilal Erdoğan, Dünya Bankası’nda stajyer olarak çalıştı. Stajını tamamlayınca Washington‘un önde gelen araştırma kuruluşlarından Brookings Institute‘de araştırma görevlisi olarak görev yaptı.
Burdur'da bedelli askerliğini yapan Bilal Erdoğan, 22 Ağustos 2009 tarihinde “Doruk Izgara Limited Şirketi”adı ile ortak olduğu fırıncılık, tabldot yemek ve turizm organizasyonu işine girdi. Bilal Erdoğan'ın iki ortaklığı daha var. Bunlardan birisi Atagold. İkinci şirket ortaklığı da Maye Dış Ticaret. Kozmetik alanında faaliyet gösteren bu şirkette Bilal Erdoğan'ın hissesi yüzde 25 oranında. Ayrıca Mis Hediyelik Eşya Sanayi adlı şirketin de ortağıdır.
Bilal Erdoğan, 28 Eylül 2004 tarihinde Reyyan Uzuner (d.1986) ile evlendi. Nikah şahitliklerini İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi ile Arnavutluk Başbakanı Fatos Nano yaptı. Ömer Tayyip adında bir oğlu vardır. 14 Kasım 2013 tarihinde “Ali Tahir” adını verdikleri bir oğlu daha oldu.
1996'da Kuruluşunda ismi İSEGEV –(İstanbul Eğitim ve Gençliğe Hizmet Vakfı) olan vakıf 2012'de adını TURGEV (Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı) olarak değiştirdi. Bu vakfın Yönetim Kurulu Başkanlığını Ahmet Ergün yapmakta, mütevelli heyetinde ise, Başbakan Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, büyük kızı Esra Albayrak, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Mehmet Doğan Kubat ve Mustafa Ataş, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir gibi isimler yer almaktadır.
2013 yılında Bilal Erdoğan, abisi Burak Erdoğan gibi denizciliğe el attı, amcası Mustafa Erdoğan ve eniştesi Ziya İlgen ile isimlerinin baş harflerini taşıyan BMZ Denizcilik ve İnşaat Şirketi’ni kurdu.

Mustafa Ferveren