Belediye Başkanı Atilla Seçen, sanayi esnaflarının tepkisine neden olan yolda incelemelerde bulundu. Özellikle, Nevşehir Yeni sanayi esnafının büyük tepkilerine neden olan yolda incelemelerde bulunan Seçen, sanayi esnafına müjde verdi. Ve bu bahse konu olan yolda gerekli çalışmaların yapılacağını ve sanayi esnafının bu tozlu yoldan kurtarılacağını ifade etti.

VATANDAŞ VE ESNAF TEPKİLİYDİ

Nevşehir Yeni Sanayi sitesinin yolları yağmur yağdığında çamur deryasına dönerken, güzel havalarda da toz topraktan geçilmiyor. Yağmur'da, Karda Çile Yaşadıklarını İfade Eden Nevşehirli Sanayi Esnafı Vatandaşlar, Belediyeden Hem Yol Hemde Çevre Düzenlemesinin Yapılmasını İstiyor.

Yeni sanayi sitesindeki bakımsız yolların Nevşehir'e hiç yakışmadığını ifade eden sanayi esnafları, “Sanayimiz toz toprak pislikten geçilmiyor. Yağmur yağdığında alan çamur deryasına dönerken, güzel havalarda da toz topraktan geçilmiyor. Yetkilileri artık bu duruma gerekli hassasiyeti göstererek gerekli çalışmaların yapılarak sanayi esnafımıza yakışır bir hal alamsını istiyoruz.” serzenişinde bulunuyorlar.

Tozlu topraklı bozuk yol görüntülerini çekeren FİB Haber merkezimize gönderen Mustafa Demir isimli bir sanayi esnafı vatandaşımızda; " Görüyorsunuz anlatmaya gerek yok. Burası daha sadece benim dükkanımın kapısının önü...  Nevşehir'de sanayinin her yeri aynı durumda.Lütfen artık toz yutmaktan bıktık. Sanayimize sıcak asfalt yol yapımasını istiyoruz diyor.

Başkan Seçen, Yerinde İnceledi: “Ne Gerekiyorsa Yapacağız”

Nevşehir Belediyesi tarafından sürdürülen sıcak asfaltlama çalışmaları aralıksız devam ediyor. 

Şehir merkezindeki ana arterler başta olmak üzere temel alt yapı ağı tamamlanan cadde, bulvar ve sokakların sıcak asfalt ile kaplanmasına yönelik çalışmalar kapsamında Belediye Başkanı Atilla Seçen,  Yeni ve Lale Sanayi Sitesi’nin de yer aldığı Fevzi Çakmak Caddesi’ndeki incelemelerde bulundu.

Hafta sonu Nevşehir Sanayisinde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Atilla Seçen, sanayi esnaflarının tepkisine neden olan yolda incelemelerde bulundu. Vatandaşların şikayetlerini dinleyen Bakan Seçen, Gereğinin yapılacağını ve en kısa sürede buraya sıcak asfalt yapılacağını ifade etti.

Başkan Seçen:" Yeni sanayi sitesi blokları,ön servis yolunda ki çalışmalarımız tamamlanmak üzere.Asvalt yaptığımız alanlarda alt yapı iyileştirme çalışmalarımızıda tamamlayıp vatandaşlarımızın kullanımına açacağız. "dedi.
TEK HEDEF; KALKINAN,BÜYÜYEN VE GELİŞEN NEVŞEHİR