Genel kurulda mevcut yönetimin dışında çiftçiye hizmet grubu adayı olan Mahmut Çalışkaner ve ekibi istişare toplantısı düzenledi.

Çoğunluğu Nevşehir ziraat odası delegesi olan yaklaşık 45 kişinin katıldığı istişare toplantısında konuşan Çalışkaner, mevcut oda yönetiminin çiftçiye beklediği hizmetleri ulaştıramadığını dile getirdi.

Çalışkaner, “Oda meclisimize çiftçimize hizmet için talibiz. Çiftçi olmazsa oda da olmaz anlayışı ile Çiftçilerimizle olan ilişkilerimizi en üst seviyede tutacağız. Bilindiği üzere mevcut oda yönetimi beklenen hizmetleri çiftçilerimize sunamamıştır. Bizler bu eksikliği gördüğümüz için oda meclisine talip oluyoruz. Sizler varsanız biz varız. Sizsiz odanın hiçbir anlamı da yok. Allah rızası için bu yola niyet ettik. Allah çıktığımız bu yolda birliğimizi, beraberliğimizi daim etsin” ifadelerinde bulundu.

Toplantının devamında göreve seçilmeleri durumunda yapmayı planladıkları çalışmaları da toplantıya katılan delegelere aktaran Çalışkaner, katılımlarından dolayı da delegelere teşekkür etti.