Derinkuyu İlçesinde üç yeni mahalle için muhtarlık seçimi yapıldı.
İlçe Seçim Kurul kararına göre Derinkuyu ilçesinde kurulan Namık Kemal, Fatih ve Yeni Mahalle için bugün muhtarlık için seçimi yapıldı.
 İlçe Seçim Kurulu kararına göre Namık Kemal Mahallesi Cumhuriyet’ten, Fatih Mahallesi Demirci’den ve Yeni Mahalle de Bayramlı Mahallesinden ayrıldı. Yeni kurulan mahallelerle birlikte ilçede mahalle sayısı 8 oldu.
1023 seçmeni bulunan Namık Kemal Mahallesi sakinleri Namık Kemal İlkokulunda 3 sandıkta, 910 seçmeni olan Fatih Mahallesi sakinleri Fatih Ortaokulunda 3 sandıkta ve 768 seçmenine sahip Yeni mahalle seçmenleri de Mehmet Ekmekçi Anadolu Lisesinde kurulan 2 sandıkta oy kullandılar. 
  Namık Kemal Mahallesinden: İrfan Karataş, Murat Erciyas, Tayfun Bedel, Nevzat Sarı, Ramazan Kaya, Ahmet Gültekin, Mehmet Ergün
Fatih Mahallesinden: Nizamettin Barut Kenan Utku, İrfan Kabak, Durmuş Varol, Ümit Balcı, Hasan Yıldız, Salim utku ve Yeni Mahalleden: Ahmet Bostan, Taki Yücel ve Taner Şengül muhtar seçilebilmek için yarıştılar.
İlçe Seçim Kurulu açıklamasına göre Namık Kemal Mahallesinden Tayfun Bedel, Fatih Mahallesinden Durmuş Varol   ve  Yeni Mahalleden Ahmet Bostan muhtar olarak seçildiler. Bu seçimle birlikte ilçede mahalle sayısı 8 oldu.

Haber:Osman Aytekin