Ürgüp belediye başkanı Fahri Yıldız halen devam eden FETÖ/PDY soruşturmalarından Ürgüp belediyesinin yüzünün akıyla çıkmasından son derece memnun.

15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturmalar çerçevesinde Ürgüp belediyesinde FETÖ/PDY soruşturmalarıyla ilgili bir sıkıntının yaşanmadığına dikkat çeken Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, yeni bir darbe girişimine hainler cesaret edemeyeceklerine inandığını söyledi.

Yıldız, “Çok şükür, elhamdüllillah FETÖ’yle ilgili Ürgüp belediyemizde herhangi bir sıkıntı yaşamadık. İnşallah yaşamayız da. Belediyemiz personeli içerisinde böyle bir personel yoktu biliyorduk zaten. Yaptığımız araştırmalar sonucunda da böyle bir bağlantı tespit edemedik, iyi ki edemedik. Bu hain terör örgütüne belediyemizde hiçbir zaman zemin hazırlamadık ve yer vermedik. Ürgüp’te bazı kurumlarda ve özel sektörde bu hain terör örgütüne yönelik soruşturmalarda yakalananlar oldu. Bazıları açığa alındı, bazıları tutuklandı. Yargının bu konuda en iyi kararı vereceğine de inanıyoruz. FETÖ konusunda Ürgüp belediyesi olarak son derece duyarlıyız. İkinci bir kalkışma iddialarının ise doğru çıkmayacağını düşünüyorum. Zira 15 Temmuz’da tankların önüne yatan milletimizin bunlara bu fırsatı vermeyeceğine inanıyorum. Cesaret bile edemeyecekler ama manuple etme konusunda halkımızın uyanık olması lazım” açıklamalarında bulundu.