Nevşehir'de yaklaşık 2 yıldır görev yapan ve son kararname ile EMNİYET Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı görevine getirilen Metin Kalayoğlu, Nevşehir Gündeminin en çok takip edilen haber organı FİB Haber.Com'a veda ziyaretinde bulundu.gazetemize veda ziyaretinde bulundu.

Kalayoğlu'nu FİB Haber.Com Genel Koordünatörleri Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal kapıda karşıladılar.

Emniyet Müdürü Kalayoğlu Görev süresince Nevşehir'de güzel işlere imza atmak için yoğun çaba gösterdiğini ifade etti. Aradan geçen süre boyunca Nevşehir halkıyla hep iç içe olduğunu ifade eden Kalayoğlu, “Umarım Nevşehir halkı da benden memnun kalmıştır. Kamu kurumları, halka hizmet için vardır. Bizde görevimizi ifa etmeye çalıştık. Tüm emniyet camiası olarak 7 gün 24 saat halkımızın yanında olmak için çaba gösterdik” dedi.

“NEVŞEHİR'DE VATANDAŞ ÇOK DUYARLI”

Vatandaşların asayiş olaylarında çok duyarlı olduğunu belirten Kalayoğlu,“Halkımız bir olayda emniyete ya da jandarmaya hemen haber verirler. Sorunları çözmede biz polis teşkilatı tek başına bazen yeterli olamayabiliyor. Biz halkla iç içeyiz. Buda bize olumlu olarak yansıyor. Örneğin birisi arabanın plakasını söylüyor, birisi rengini söylüyor gibi. Vatandaşın bize bilgi verme oranı yüksek. Bir ihbar geldiğinde arkadaşlarımız olabildiğince çabuk oraya intikal ediyorlar. Vatandaşın mağdur olmasını önlemek için bu önemli.” diye konuştu.

YEREL BASINA ÖZEL TEŞEKKÜR

Nevşehir'de basın kuruluşlarının da önemli bir bilgi kaynağı olduğunu söyleyen Müdür Kalayoğlu, “Basın ve medya kuruluşları Asayiş olaylarını önlemede ve halkın bilinçlendirilmesinde önemli bir görev üstleniyorlar. Bu manada Halkımızda basını yakından takip ediyor. Medya sayesinde İlde olup biteni öğreniyor. Bu yönden halka ulaşmada verimli bir nokta. Nevşehir de haber noktasında ki başarılı çalışmalarından dolayı www.fibhaber.com u tebrik ediyor, tüm FİB Haber çalışanlarına da görev yaptığımız süre boyunca bana ve teşkilatıma verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

FİB Haber.Com İnternet Gazetemiz adına Genel Koordünatör Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal da Nevşehir İl Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu’na 2 yılı aşkın boyunca Nevşehir ilinde gösterdiği özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, Bundan sonraki hayatında ailesi ile mutlu ve sağlıklı bir ömür diler,
 yeni görevinin hayırlı olmasını dileyerek uğurladı.