Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a dil uzatarak skandal açıklamalarda bulunan hadsiz düşmanlara ve Vatan haini alçaklara en güzel cevabı Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'nde öğretim üyesi olan Doç. Dr. Özden Taşğın'dan geldi.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'nde öğretim üyesi olan Doç. Dr. Özden Taşğın açıklamasında; CUMHURBAŞKANIMIZI öldürene araba hediye edeceğini pankartla İLAN eden bu aşağılık kişiye gerekli uyarıyı verene BEN'de 2 Araba hediye edeceğim. Tüm dünya İNSANLARINA duyurulur." dedi.

Taşğın; "Bu ülkenin bir ferdi, bir öğretim üyesi olarak verdiğim tepkinin kişisel değil millet ve devlet olma şuuru ile topluma yansıması hoş olacağını düşünüyorum. Bu pankart Almanya'da açıldı, birçok insanın ve polisin gözü önünde onun için şerefsizlerin ve işbirlikçileri tarafından devletimizin temsilcisine yapılan saygısızlığı kabul etmiyoruz. Bu hatsizliğe siyaset üstü itiraz olmalıdır" dedi.

Haber7'de yer alan habere göre, Almanya'da başbakanlık binası önünde lüks bir aracın önüne, "Bu aracı istiyorsan Erdoğan'ı öldür" pankartı asılmıştı.Alman polisi ise sadece izlemekle yetindi.

İşte o vahşi ve adilerin açtığı pankart;