Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 31 İli dolaşarak yapacağı miting ile halka başkanlık sistemini anlatacağı ifade edildi.

Türkiye çalkantılı günler yaşadığı şu günlerde, yeni bir gündemle meşgul olmakta. Başkanlık sistemi iyiden iyiye siyasilerin konuşmaları arasında yer almaya başladı.
15 Temmuz darbe teşebbüsü, ardından Suriye sınır güvenliği için burada konuşlanan Türk askerinin, 2 gün öncede Musul harekatı için Kuzey Irak’a geçmesi ile hızlı gündem değişimi yaşanıyor. Bunların yanında Türkiye başkanlık sistemini tartışmaya başladı.

Siyasilerin çeşitli açıklamalar yaptığı başkanlık sistemi ile ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ ın 31 ile giderek halkla buluşacağı ifade edildi.

Erdoğan, Nevşehir'e de gelecek mi?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın şimdiden planladığı 31 il gezisi ile ilgili  isimler sır gibi saklanırken, Nevşehir'e gelip gelmeyeceği merak konusu.
Yapılacak mitinglerle halkla bir araya gelmesi beklenen Recep Tayyip Erdoğan’ın daha önceden tesis açılışları için planlanmış bir Nevşehir gezisi vardı. Ancak 15 Temmuz darbe teşebbüsü nedeni ile bu program ileri bir tarihe atıldı.