Dünya Etnospor Konfederasyonu tarafından bu yıl 2. si İstanbul Yenikapı Etkinlik Alanında “Ok Yaydan Çıkıyor’ sloganı ile gerçekleştirilen Etnospor Kültür Festivali’ne katılan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e, Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan tarafından Teşekkür Belgesi gönderildi.

Geleneksel spor dallarının tanıtılması, profesyonelleşmesi ve olimpiyatlara hazırlanması amacıyla Dünya Etnospor Konfederasyonu tarafından ‘Ok Yaydan Çıkıyor’ sloganı ile İstanbul Yenikapı etkinlik alanında 2. si gerçekleştirilen Kültür Festivali’nde Nevşehir kültürel değerleri ile tanıtılmıştı.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in de katıldığı Etnospor Kültür Festivali’nde Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü etkinlik alanında kurulan bir çadır da Nevşehir’in kültürel değerlerini tanıtılmıştı.

Yenikapı Etkinlik Alanı’nda 4 gün süren Etnospor Kültür Festivali’ne  katılan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e, Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı  Bilal Erdoğan tarafından teşekkür belgesi gönderildi.

Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan imzalı teşekkür belgesinde “ 11-14 Mayıs 2017 tarihinde düzenlenen Etnospor Kültür Festivali’ne iştirakinizden ve katkılarınızdan ötürü teşekkür ederiz “ denildi.