Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi tarafından düzenlenen Kapadokya Eurodesk Kısa Film Yarışması için başvuru tarihi uzatıldı.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Avrupa Birliği Proje Koordinatörü Serkan Başar, Katpatuka film ile birlikte düzenledikleri Kapadokya Eurodesk Kısa Film Yarışması’na çok sayıda başvuru yapıldığını ve gelen talepler üzerine başvuru tarihinin 10 Ocak 2015 tarihine uzatıldığını söyledi.

Başar, düzenledikleri Kapadokya Eurodesk Kısa film Yarışması sonrasında Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç himayelerinde sinema alanında önemli çalışmalara imza atmış bir sanatçının da katılımlarıyla Kapadokya Kısa film festivalinin de düzenleneceğini ve seçilen filmlerin izleyicilerle buluşturulacağını vurguladı.

 

Kapadokya Eurodesk Kısa Film Yarışmasında jüride Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, ünlü yönetmen Bülent Terzioğlu, Okan Üniversitesi Sanat ve Tasarım Bölüm Başkanı Doç.Dr. Suhendan Kumcu ile Nevşehir’de hizmet veren Katpatuka film sahibi ödüllü Yönetmen Mustafa Karakaya ve tiyatro yönetmeni Murat Özdeniz yer alıyor.

 

Kısa film yarışması ile detaylı bilgiye www.eurodeskkisafilm.com ya da www.kapadokyakisafilm.com adreslerinden ulaşılabiliyor.