Virajı Alamayan Otomobil İş Yerine Girdi: 3 Ölü, 2 Yaralı
Aksaray'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, yol kenarındaki yedek parça dükkanına girdi Kazada, otomobilin içinde sıkışan biri polis 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

22 Haziran 2013 18:19
Aksaray'da meydana gelen trafik kazasında biri polis 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Veysel Dalgıç idaresindeki 47 DP 161 plakalı otomobil, Mithat Gürsoy caddesindeki kavşakta sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, yol kenarındaki ağaca çarptıktan sonra bir dükkana girdi.

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, kazadan yaralı kurtulan sürücünün eşi Rahime ile kızı Ecrin Dalgıç'ı ambulansla hastaneye kaldırdı.

Sürücü Veysel Dalgıç ve otomobilde bulunan annesi Fadime Dalgıç (69) ile Samiye Toktaş (59) otomobilde sıkıştı.

Olay yerine çağırılan itfaiye ve sivil savunma ekipleri, hurdaya dönen otomobilden ilk olarak ağır yaralı olan Veysel Dalgıç'ı çıkardı. Ambulansla Aksaray Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Dalgıç, kurtarılamadı.

Yapılan muayene sonucu öldükleri belirlenen Fadime Dalgıç ve Samiye Toktaş'ın cenazeleri ise ekiplerin saatler süren çalışması sonucu otomobilden çıkartılabildi.

Cenazeler, Aksaray Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Otomobil ise olay yerine gelen çekiciyle iş yerinden çıkartıldı.

Sürücü Veysel Dalkılıç'ın, Nevşehir'in Acıgol ilçesinde polis memuru olarak görev yaptığı ve Aksaray'a annesini ziyarete geldiği öğrenildi.